Passztartó

Miért érdemes feliratos, nyakba akasztható szalagot használni reklámeszközként?

Minden szolgáltató cég keresi az olyan reklámeszközöket, amelyek által olcsón, egyszerűen és viszonylag gyorsan juttathatja el minél nagyobb közönséghez portékáját. A nyakba akasztható szalagok remek lehetőséget kínálnak erre!

Passztartóink nem csupán hordozók. Természetesen alkalmasak belépőkártyák, USB eszközök, pénztárcák és sok egyéb más biztonságos viselésére, azonban ennél sokkal többet tudnak! Ha valamilyen céginformációt közöl szalagon, azzal máris reklámoz. Lehet ez a cége neve, weboldalának címe, egy elérhetőség, egy szolgáltatás. A lényeg, hogy kevés karakterből álljon, észrevehető legyen és legyen benne elég információ az érdeklődés felkeltéséhez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen még ma nyakba akasztható szalagot fel .

Thermotranszferes

Thermotranszferes

Szalagok gyártása 10,15, 20 mm-es szélességben thermotranszferes eljárással 6+2 szín alkalmazásával.

  • Kiszerelés: egyrészes, és kétrészes (lecsatolható alsó résszel) kivitelben
  • Alapanyag: szatén, polyamid, poliészter szalagok, gumiszalagok
  • Kiegészítők: fém karabinerek, telefonrögzítők, műanyag csatok, kártyatokok, síbérlettartók stb.

A thermotranszfer felületnyomtatás modern korunk egyik leginnovatívabb nyomtatási eljárása, amely az elmúlt években egyre szélesebb felhasználói körben nyújt minőségi és látványos megoldásokat a különféle szegmensek számára.

A hőnyomtatási eljárás a csomagolóipar és a címkegyártás számára elengedhetetlen modern lehetőség, melyek közül a különféle felhasználásra szánt textiltermékek, például szalagok, kiemelkedően jó minőségben állíthatók elő, valamint számos előnnyel rendelkeznek.

A thermotranszeferes szalagok előnyei:

  • Alacsony előállítási költség, amely nagy mennyiségben minimális befektetést és jó ár-érték arányt jelent a megrendelők számára.
  • A nyomtatási eljárás nem igényel olyan technikai felszerelést és kellékeket, mint a hagyományos nyomtatási eljárások.
  • Könnyen és egyszerűen kezelhető eljárás.
  • A késztermékek időtálló és dekoratív darabok, melyek számos külső behatással szemben is kedvező tulajdonságokat mutatnak.
  • Bármilyen logó, minta, felirat és egyéb grafikai elem megjeleníthető.
  • Széles felhasználási lehetőségek.