Emblemákról

Szövött emblémák egyedi kivitelben

A szövött emblémák alkalmazása egy tökéletesebb, és olcsóbb megoldást nyújtanak a gépi hímzések helyettesítésére, tetszés szerinti méretben és formában. Lézervágással bonyolult geometriai formák kialakítására van lehetőség. Többféle rögzítési lehetőség: emblema

 • tépőzáras
 • öntapadós
 • vasalható
 • felvarrós
Kivitel:
 • körülszegve
 • lézervágott (körül szegés nélkül)

INGYEN MINTADARABOT készítünk

embléma rendelése előtt!

Egyedi embléma munkaruhára

Egy cég arculatát bizonyos értelemben a dolgozók képviselik az ügyfelekkel, partnerekkel szemben, amely sokszor a ruházaton, valamint a speciális munkaruházatokon keresztül mutatkozik meg, legyen szó védőruházatról vagy uniformisról. Bizonyos szakmai területeken hagyomány, vagy reklámcélból viselnek munkaruházatot, más szegmensekben viszont törvény által előírt a megfelelő biztonságot nyújtó öltözék viselése, azonban számos reklámlehetőség rejlik egy-egy munkaruházatban.

A munkaruházatban rejlő reklámlehetőségek sokrétűek lehetnek, azonban mindegyik célja a cég reklámozása, népszerűsítése, illetve az ügyfelek bizalmának és tetszésének elnyerése, ezért az egyik legkézenfekvőbb megoldás a munkaruha emblémázása. A munkaruha emblémák tartalmazhatnak logókat, kisebb grafikákat és információkat a partnerek számára, valamint egyedi design elemként is szolgálhatnak, amely a figyelemfelkeltésért felelős.

Tervezze meg dolgozói egyedi munkaruháját a hozzá tartozó emblémával és mi profi szakembereinkkel megvalósítjuk elképzeléseit, hogy vállalkozása sikeresebb lehessen! További információkért és személyes árajánlatért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Mire jó egy karjelző?

Biztos Ön is látott már karjelzéseket rendőrök, katonák vagy biztonsági őrök ingujjain. Általában ezek a termékek megfelelően elkészítve és felhelyezve igen figyelemfelkeltőek és tájékoztatóak tudnak lenni.

Úgy gondolja, hogy cége hírnevének is jót tenne, ha emblémáját alkalmazottai ingjeire varratná karjelzőként? Akkor nálunk jó helyen jár!

A COOL TEAM 2005 Kft. vállalatok rendelésére készít egyedi karjelzőket is!
Cool Team 2005 Kft. rendelésre vállalja egyedi karjelvények, céges emblémák legyártását is!

Gondoljon bele, mennyi előnnyel járhat egy céges karjelző!

 • Egyszerű, de igen hasznos reklám cégének
 • Növeli a dolgozók közötti összetartást
 • Tökéletes dísze lehet az egyenruhának
 • Tájékoztató jellegű
 • Figyelemfelkeltő

Többféle anyag, minta, forma és szín közül választhat, de ha egyedi karjelzőt szeretne, akkor is forduljon hozzánk bizalommal! A legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, műhelyünk a legmodernebb gépekkel vannak felszerelve annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek! Mi elkészítjük cégének logóját, emblémáját karjelzőként!

Emblémák és címkék sportcsapatok számára

A sport és a rendszeres testmozgás fontos szerepet tölt be életünkben, hiszen segít egészségesen és fitten tartani szervezetünket, valamint a csapatjátékok és egyéb közösségi mozgásformák remek szocializációs lehetőségeket hordoznak magukban.

A sportcsapatok összetartozását nem csupán játékuk, eredményeik és szokásaik mutatják, de a külsőségeknek is igen hangsúlyos szerepük van mind a játékosok, mind a közönség szempontjából. A sportcsapatok ruházata és mezei összetartozást és egy adott szellemiséget képviselnek és sugároznak a külvilág, valamint az ellenfelek felé, ezért elengedhetetlen a dekoratív és igényes kivitelezés. A sportmezek gyakran rendelkeznek különböző logózott vagy grafikával ellátott apró jelölésekkel, címkékkel és emblémákkal, melyek közül napjainkban a textil megoldások igen népszerűek és időtálló megoldások.

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja emblémák és címkék készítését, igény szerint akár sportcsapatok számára is. Tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és megvalósítjuk elképzeléseit!

A szövött emblémák konstrukciói és felhelyezése

A különféle szövött emblémák manapság természetes kellékeknek minősülnek számos viseletforma esetében, legyen szó hivatásos egyenruhákról vagy csapatmezekről és egyéb uniformisokról. A csapat és egyenruhák esetében elengedhetetlen a minőségi, időtálló kialakítás, amely az apró kiegészítő elemekre is igaz, hiszen a textil emblémák fontos információkat közölhetnek a külvilág felé.

A szövött emblémák minőségét és tartósságát jelentősen befolyásolja a felhelyezési módszer, valamint az ehhez kapcsolódó konstrukció:

 • Tépőzáras felhelyezés: A kialakításnak köszönhetően praktikusan tisztíthatóvá válik a ruhadarab, amellett, hogy hosszútávon használható és cserélhető lesz az embléma.
 • Felvarrható felhelyezés: gyakori alkalmazási forma, amely hosszú távon is tartós és megbízható megoldás.
 • Vasalható felhelyezés: egyszerű és gyors rögzítési mód. Kisebb igénybevételnek kitett ruhának ideális megoldás.

Minőségi szövött emblémák kivitelezéséért az egyéni igényeknek megfelelően tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal és szakértőink megvalósítják minden elképzelését!

Az emblémákról bővebben

Az embléma görög eredetű szó, jelentése jelkép, jelvény, címerkép; valamely fogalom jelképes ábrázolása. Furcsa belegondolni, de már a legősibb (maja, babiloni, asszír) civilizációk is használtak piktogramokat, képeket mondanivalójuk tolmácsolásához. Ez maradt fenn a mai kor emberei által is készített emblémaként.

Az emblémák lehetnek ikonikusak, szövegesek vagy vegyesek.

Az első csoportot, az ikonikus emblémákat egy forma szimbolizálja. Általános jelképet használ, ami közérthető, és aki ránéz, az általa jelképezett dologra gondol elsőként. Ilyen például a vörös kereszt, amiről mindenkinek a segélyszervezet ugrik be.

Szöveges embléma sok minden lehet. Általánosan egy cég neve, vagy annak rövidítése lesz szöveges szimbólum. Egyediségét pedig a kivitelezésen kívül a szöveg betűtípusa adja (például a Ford logó).

A vegyes embléma az előző kettő ötvözete. A képi szimbólum és a szöveg, a szöveges írásmód egyszerre adja meg a jellegzetességét. Egyik sem nyomja el a másikat, inkább arányosan kihangsúlyozzák egymást. Ilyen például a Pepsi logó.

Ha saját szövött emblémát szeretne, forduljon hozzánk elérhetőségeinken!