• ARE YOU LOOKING FOR A LABEL?
  Woven label
  Taft szövés
  Szatén szövés
  Premium damask
  Emblem
 • Cool Team 2005 Ltd
  Hungary's #1 label producer

Our Profile


The use of labels is manifold. They are used as brand names for clothes, shoes, bags, toys and many other products, or to convey various useful information about the product. Our company offers professional solutions for woven and printed versions.


Read more

The use of woven emblems is more perfect and provides a cheaper solution for replacing machine embroidery in any size and shape. With laser cutting, there is a possibility for creating complex geometric shapes, with various mounting options .


Read more

Pass holder lanyard is an advertising tool that provides cheap, simple and relatively fast information to the target audience. Our lanyards are suitable for carrying access cards, USB devices, wallets and other items.


Read more

A well-known advertising tool with variety of types. We offer woven and printed versions in different designs.


Read more

Few words about us


Cégünk 2005-ben, szövött címkék forgalmazásával kezdte meg tevékenységét. Három év elteltével nyomtatott termékcsaláddal bővítettük ki termékpalettánkat. Az azóta eltelt évek kemény munkájának köszönhetően mára Magyarország egyik legjelentősebb ruhaipari textilcímke forgalmazójává sikerült fejlődnünk. Termékeink minőségét az előállításukra alkalmazott legmodernebb technológia és a rajtuk dolgozó magasan képzett szakembergárda garantálja. A gyártás 2011 óta az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer követelményei szerint történik...

Tudj meg többet

Some of our last works


What they say about us


Először is szeretnék egy csodálatos új évet kívánni Önöknek. Kívánom, hogy azzel a lendülettel,minőséggel és szeretettel tudják végezni a munkájukat, mint ahogyan 2015-ben is tették.Nagyon köszönöm a bizalmukat és a szép munkájukat.
További szép napot kívánok

Tímea

Nagyon szépen köszönöm, megérkeztek és át is vettem a címkéket! Csodálatosak! Példaértékű a gyors és precíz munkájuk, köszönöm még egyszer!
További szép napot kívánok,

Bernadett

A megrendelő átvette, nagyon elégedett és nagyon köszöni a címkéket, nagyon szépek lettek, örül nekik.
Köszönettel és üdvözlettel:

Márk

0

They can't be wrong

0

Satisfaction guaranteed

0

We work fast and precise