• CÍMKÉT KERES?
  Szövött címke
  Taft szövés
  Szatén szövés
  Prémium damaszt
  Embléma
 • Cool Team 2005 Kft
  Magyarország #1 címke gyártója

Profilunk


A címke felhasználása sokrétű. Alkalmazzák ruhafélék, cipők, táskák, játékok és sok egyéb termék márkajelzéseként, vagy közvetíthet különböző hasznos információkat az adott termékről. Cégünk szövött és nyomott változatokra kínál professzionális megoldást.


Bővebben

A szövött emblémák alkalmazása tökéletesebb, és olcsóbb megoldást nyújtanak a gépi hímzések helyettesítésére, tetszés szerinti méretben és formában. Lézervágással bonyolult geometriai formák kialakítására van lehetőség többféle rögzítési lehetőséggel.


Bővebben

A passztartó egy olyan reklámeszköz, amely olcsón, egyszerűen és viszonylag gyorsan juttatja el a célközönségnek szánt információt. Passztartóink alkalmasak belépőkártyák, USB eszközök, pénztárcák és más egyéb tárgyak hordozására.


Bővebben

Közismert reklámeszköz, melynek sokféle típusa létezik. Mi szövött és nyomott változatot kínálunk különböző kivitelezésben.


Bővebben

Pár szó rólunk


Cégünk 2005-ben, szövött címkék forgalmazásával kezdte meg tevékenységét. Három év elteltével nyomtatott termékcsaláddal bővítettük ki termékpalettánkat. Az azóta eltelt évek kemény munkájának köszönhetően mára Magyarország egyik legjelentősebb ruhaipari textilcímke forgalmazójává sikerült fejlődnünk. Termékeink minőségét az előállításukra alkalmazott legmodernebb technológia és a rajtuk dolgozó magasan képzett szakembergárda garantálja. A gyártás 2011 óta az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer követelményei szerint történik...

Tudj meg többet

Utolsó munkáink


Mit mondanak rólunk


A mai napon megkaptam a kért címkéket. Nagyon meg vagyok velük elégedve, köszönöm a munkájukat! Minden jót!
Köszönettel:

Emőke

Először is szeretnék egy csodálatos új évet kívánni Önöknek. Kívánom, hogy azzel a lendülettel,minőséggel és szeretettel tudják végezni a munkájukat, mint ahogyan 2015-ben is tették.Nagyon köszönöm a bizalmukat és a szép munkájukat.
További szép napot kívánok

Tímea

Nagyon szépen köszönöm a levelüket, megkaptam a mintát. Nagyon korrekt partnernek tartom Önöket.
Köszönettel és üdvözlettel:

Eleonóra

0

Annyian nem tévedhetnek

0

Elégedettség garantálva

0

Gyors és precíz kivitelezés